Условия за организиране на двудневен семинар Когиталност – всичко, което Е!
с продължителност от 9 до 18 ч. и двата дни:

1. Организаторът (група, фирма и т.н.) определя таксата за семинара. Всякакви отстъпки, промоции, намаления на таксите, както и възможности за безплатно участие, се определят от самия Организатор.

Препоръчителна такса участие – 108 лв. Минимален брой участници – 18.

Важно: участник, който не е присъствал първия ден, няма смисъл да се допуска само за втория (двете части на семинара са неделимо свързани).

2. Хонорарът на екип Когиталност е 1584лв. Капаро от 584 лв. се изплаща при потвърждаване на датата на съответния семинар, а оставащата сума – до 18 дни преди датата на събитието. Капарото е за ангажиране на екип Когиталност за съответната дата и в случай на отпадане на семинар не се възстановява.

3. От Организатора се изисква да намери зала с екран (или бяла гладка стена) и флипчарт.

Нужно е залата да бъде тъмна (тип киносалон) за добра видимост на презентацията. Организаторът покрива разходите за наемането на залата. Организаторите от София ползват безплатно залата на Академия Когиталност.

Цялостната организация, събирането на участниците и таксите за участие са ангажимент на Организатора. Необходимо е да се посочат дата, зала, стойност на поканата, контакти на организатора, начини на плащане*.

Когиталност обявява събитието в сайта www.kogitalnost.com, в електронния магазин https://magazin.kogitalnost.com, в страниците си във Фейсбук и изпраща съобщения по имейл Бюлетина Когиталност.

_________________________

* Молим всички желаещи да организират семинари предварително да се запознаят със свободни дати, които ще откриете в календара на събитията.