ПРОГРАМА ЗРЕНИЕ

ЗРЕНИЕ – една от най-търсените и най-широко приложими програми

Всеки мускул, който не използваме и не натоварваме, атрофира. Това важи и за мускулите на очите – когато им слагаме очила, ние буквално ги принуждаваме да застанат в инвалидната количка на собствения ни мързел. В същото време, всяко отклонение от „нормалното зрение“ може да бъде коригирано – необходимо е само да се размърдаме

Варианти това да се случи
(най-добрият ефект идва при изследване и комбиниране на различните варианти)

Честотна програма Зрение (аудио) – подобрение има тогава, когато приемете въздействието на програмата. За целта е добре и необходимо тя да се слуша 2-3 пъти на ден. Приемането е индивидуално и поради това не се ангажираме със 100% ефективност при всеки.

Упражнения за очите (видео) – едни от най-разпространените упражнения, които винаги дават ефект при влошено зрение – необходимо е търпение и ежедневно правене 🙂

Още 16 варианта за движение на очните мускули – следвайте посочените линии с очи, като повтаряте по 9 пъти всяко движение:

Магданоз и кисело мляко за силно зрение – необходима е кофичка кисело мляко и връзка магданоз всеки ден в продължение на 2-3 месеца (в зависимост от проблема, който се стремим да решим). Зрението се подобрява и възстановява, като е необходимо само търпение и последователност в правенето.

Гимнастика за очите – пробвайте я, като следите клипа:

Успех!

Вашият коментар