Условия за организатори на двудневен и тридневен семинар Когиталност – всичко, което Е!
с продължителност от 9 до 18 ч. и двата (трите) дни:

организатори

1. Организаторът (група, фирма и т.н.) определя таксата за семинара. Всякакви отстъпки, промоции, намаления на таксите, както и възможности за безплатно участие, се определят от самия Организатор.

Препоръчителна редовна цена за участие – 90-144 лв. Минимален брой участници – 18.

Важно: участник, който не е присъствал първия ден, няма смисъл да се допуска само за втория или третия (частите на семинара са неделимо свързани).

2. Хонорарът на екип Когиталност е 1584лв. за двудневен семинар и съответно – 2000 лв. за тридневен семинар. Капаро от 584/700 лв. се изплаща при потвърждаване на датата на съответния семинар от организатора, а оставащата сума – до 18 дни преди датата на събитието. Капарото е за ангажиране на екип Когиталност за съответната дата и в случай на отпадане на семинар не се възстановява.

3. От Организатора се изисква да намери зала с екран (или бяла гладка стена) и флипчарт.

Нужно е залата да бъде тъмна (тип киносалон) за добра видимост на презентацията. Организаторът покрива разходите за наемането на залата.

Цялостната организация, събирането на участниците и таксите за участие са ангажимент на Организатора. Необходимо е да се посочат дата, зала, стойност на поканата, контакти на организатора, начини на плащане*.

Когиталност обявява събитието в сайта www.kogitalnost.com и в страниците си във Фейсбук и изпраща съобщения до всички абонати по имейл Бюлетина Когиталност.

_________________________

* Молим всички желаещи организатори на семинари предварително да се запознаят със свободни дати, които ще се откриват в календара на събитията.