Актуална схема на семинарите Когиталност – Всичко, което Е!

Поради настоящата ситуация и неустановените ясно параметри на организиране на семинари, към момента и за неопределен срок от време семинари Когиталност ще се провеждат само в София с капацитет от 30% запълняемост на залата (17 човека). Събитието ще се състои само при запълнени места 9 дни преди семинара. В случай, че залата не е пълна, ще бъде върната сумата на участниците или те ще се пренасочват за следваща дата.При липса на интерес и системно незапълване на залата семинари Когиталност ще бъдат преустановени за неопределен срок от време. Онлайн Академия Когиталност продължава да работи с промоционална цена от 54 лв за 12 месеца (редовна цена 450 лв). Академията събира и единява цялата информация в Когиталност като теория и практика (медитации, упражнения, честоти, книги, видео и аудио материали…), както и има ежедневна имейл система, чрез която получавате информация и упражнения за промяна.
АКТУАЛНА СХЕМА и ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ:

Пример: До 15 септември тази година записването за участие в Академия Когиталност (срок 12 месеца) е 54 лв. Когато избирате опцията „Семинар + Академия“, записването е на стойност 108 лв. – 54 лв „участие в Академия“ + 54 лв за семинар.

Цените за страната и София се различават поради факта, че участниците от страната плащат допълнително транспорт и/или нощувка.

Най-близки предстоящи семинари: 13-14 юни и 20-21 юни.

Списък на предстоящите семинари ще откриете ТУК.

Записване само за Академия Когиталност: ТУК

Вашият коментар