Книги Когиталност - твоят избор е твоята реалност!

Автор: ivomir
Брой страници: 216
Година: 2017

Ти – Източникът представя сензационната, невидима до момента връзка между науките, ориентира и определя тяхната единност и взаимосвързаност, отваря в практически смисъл вратите за неограничен Потенциал от възможности. Чрез откритията във физиката се дава друг поглед върху психологията и медицината, пренаписва се разбирането за археологията и езотериката. Психолозите стават физици, а фантастиката става реалност на действието… Всеки е творец и Източник на своя уникална паралелна реалност. Всеки е Всичко, което Е!

Автор: ivomir
Брой страници: 244
Година: 2018

Ти – Проявлението е хармоничното продължение и допълнение на първата част от енциклопедията. Книгата представя уникалната взаимосвързаност и преливане между Потенциал, Проявление и Холограма, между възможностите и практическите стъпки по пътеката на необятните възможности. Всеки миг и всяка паралелна реалност се оказва въпрос на ясен, точен и категоричен избор. Единението на мисъл-решение-действие с ясна посока отдаденост навън – към Всичко, което Е, реализира и сътворява действителността, която желаем.

 

Автор: ivomir
Брой страници: 232
Година: 2009 (преработена 2012)

Да – живеем в илюзорен свят! И дори вече не са ни нужни доказателства за това. Отдавна сме свикнали да приемаме и реалността в нейната даденост, без да се замисляме. Може би защото така е по-лесно! Разтваряме се в рутината и тривиалността, осъществявайки важната си мисия „живот”, и… когато все пак решим да се замислим, се самозалъгваме, че вече е прекалено късно да променяме каквото и да е…

А има ли и друга алтернатива? Можем ли да погледнем отвъд рамките на „ограниченото“, за да видим истински? Можем ли да се превърнем в осъзнати творци на своята реалност?

Ако търсиш отговорите и крачките за тяхното осъществяване, книгата на живота е за теб!

Автор: ivomir
Брой страници: 192
Година: 2011

Казват, че най-великата тайна и най-могъщата енергия във Вселената е Любовта… Но коя Любов - егоцентричната, затворена в определени рамки на собствените ни желания или тази, която излиза извън рамките на ограничението?Това е книгата за Любовта като пълна отдаденост към, на и за Всичко, което Е!

Тази книга разкрива възможностите на всеки да твори света, разгръщайки себе си към Информацията и Любовта на Цялото. Сънищата, медитациите и регресиите са само част от тези възможности, а пътеката на знанието изобилства от още много такива… Достъпът до възможностите е отключен за всички!

Още книги от издателство Когиталност

Автор: Исаму Сайто, Тадахико Нагау
Брой страници: 168
Година: 2009

Създадена от известните японски психолози Масаки Сано и Исаму Сайто, Кокология е наука за кокоро („ум“ или „дух“ на японски език). Основана на солидни психологически принципи (изследванията продължават 20 години), Кокология изисква от вас да давате отговори на привидно невинни въпроси, които впоследствие ви разкриват неподозирани черти от характера…

Автор: Исаму Сайто, Тадахико Нагау
Брой страници: 168
Година: 2009

Исаму Сайто е известен професор в университетите Рисшо и Уаседа в Япония и е автор на няколко бестселъра в областта на психологията и човешките взаимоотношения. Той е създателят на Кокологията. Тадахико Нагао е ръководител на Екипа на проекта Кокология, наблюдаван от професор Сайто. Кокология е разпространена в над четири милиона екземпляра в различните й издания в Япония.

Автор: Ноеми Паймал
Брой страници: 222
Година: 2013

Раждат се нови деца. И това вече е толкова очевидно, че няма как да го игнорираме. Живеем в различно време, с нови честоти, с нова среда. Промените в света са бързи, а промяната в трептенето на Земята е само върхът на айсберга. Новите деца имат нужда от различно възпитание и образование, а ние (родители, учители и изобщо възрастни) носим отговорността да им го дадем по най-адекватния начин. Книга за всички, които желаят да възпитават и изграждат децата си като личности, търсачи и Творци…

Автор: Паулин Лауманс
Брой страници: 234
Година: 2015

Книгата умело съчетава психологията с физиката и философията, като разкрива ограничаващите модели в човешките взаимоотношения – както с всички останали, така и с околната среда. В са представени иновативни експерименти и доказателства, установяващи нов поглед и подход във взаимоотношенията и връзките с всичко и всички. Книгата провокира завръщането към очарованието от живото живеенето на живота…

Автор: Николай Ангелков
Брой страници: 264
Година: 2017

Една книга, разкриваща преживяванията и пътуванията в света на енергията. Книга за възможностите и последователността на преражданията.  Книга за Душата като същност и съдържание.

Колкото по-рано човешката душа осмисли своята роля за усъвършенстването на прогреса и поеме пътя към доброто, толкова по-малко прераждания и уроци за изучаване ще има.

Автор: Клаус Джоул
Брой страници: 140
Година: 2018

Животът – това е избор, при който можете да вземете Любовта, Меча или милиардите варианти между тях… „Живот в любов“ е книга за избора и за възможностите, които ни представя чудото на живота…

Ще ви кажа, че вярвам във възможностите на истината повече, отколкото в самата истина. Истинското днес отстъпва на заден план в света на утрешните истини. Нима не се явява истина само това, че пътешестваме? Може би, пътешествието без край!

Отключи достъп до всички книги!

със самообучение Абонамент Когиталност получаваш електронен достъп до тези и още над 100 заглавия за разбирането, осъзнаване и практическото приложение на избора Щастие