Първичен код (2011)

Този филм разкрива непрекъсваемата връзка между всяка частица в нашата реалност. Осъзнава се, че чрез своите Избори имаме възможността да променяме всичко! Ние сме безкрайни създания, които съществуват вечно - потенциал в илюзията, наречана тяло.

Всичко това е представено по един интригуващ "екшън" начин...

Г-н Никой (2009)

Още по-дълбоко в същността на паралелните реалности, този филм ни показва значимостта на нашите избори. Всяка промяна на избора променя ВЕДНАГА цялата паралелна реалност.

Всеки от животите, които избираме, е правилният.

Всяка пътека е вярната пътека!

Предчувствие (2007)

Това е един филм за "простите истини" в живота ни. Още един филм за важността на изборите и отговорността ни в създаването на собствените паралелни реалности. Като творци на реалността, с всеки нов избор ние непрестанно променяме всичко. Единственото, което  е необходимо да направим, е да имаме твърдо и категорично решение... дори и най-вече тогава, когато нещата изглеждат трудни.

Интерстелар (2014)

Един великолепен филм за илюзията на време-пространството.

Черни дупки, пътуване във времето, различни планети, космически кораби... всичко е възможно и възможностите са навсякъде.

Изборите определят реалността. 

Патрул във времето (2014)

Вероятно един от най-добрите игрални филми, които ни показват, че ние сме нашите собствени създатели. Всички сме едно и също съдържание, вибриращо на различни паралелни пластове, с различно "отместване" във времето.

Съществуваме вечно, трансформирайки себе си отново и отново... във всичко и всеки. Връзката помежду ни е вечна и непрекъсваема!

(но това се разбира чак в последните 5 минути на филма :) )

Отключи достъп до над 100 научни и игрални филма!

със самообучение Абонамент Когиталност - Всичко, което Е!