Разлистващи е-книги Когиталност

Ти - Източникът

книга първа от енциклопедия Когиталност

Автор: ivomir
Брой страници: 216
Година: 2017

Ти – Източникът представя сензационната, невидима до момента връзка между науките, ориентира и определя тяхната единност и взаимосвързаност, отваря в практически смисъл вратите за неограничен Потенциал от възможности. Чрез откритията във физиката се дава друг поглед върху психологията и медицината, пренаписва се разбирането за археологията и езотериката. Психолозите стават физици, а фантастиката става реалност на действието… Всеки е творец и Източник на своя уникална паралелна реалност. Всеки е Всичко, което Е!

Автор: ivomir
Брой страници: 244
Година: 2018

Ти – Проявлението е хармоничното продължение и допълнение на първата част от енциклопедията. Книгата представя уникалната взаимосвързаност и преливане между Потенциал, Проявление и Холограма, между възможностите и практическите стъпки по пътеката на необятните възможности. Всеки миг и всяка паралелна реалност се оказва въпрос на ясен, точен и категоричен избор. Единението на мисъл-решение-действие с ясна посока отдаденост навън – към Всичко, което Е, реализира и сътворява действителността, която желаем.

 

Ти - Проявлението

книга втора от енциклопедия Когиталност

The Black Book

Книга от и за Живота Автор: ivomir Брой страници: 232 Година: 2009 (преработена 2012)

Да – живеем в илюзорен свят! И дори вече не са ни нужни доказателства за това. Отдавна сме свикнали да приемаме и реалността в нейната даденост, без да се замисляме. Може би защото така е по-лесно! Разтваряме се в рутината и тривиалността, осъществявайки важната си мисия „живот”, и… когато все пак решим да се замислим, се самозалъгваме, че вече е прекалено късно да променяме каквото и да е…

А има ли и друга алтернатива? Можем ли да погледнем отвъд рамките на „ограниченото“, за да видим истински? Можем ли да се превърнем в осъзнати творци на своята реалност?

Ако търсиш отговорите и крачките за тяхното осъществяване, книгата на живота е за теб!

The White Book

Книга от и за Любовта Автор: ivomir Брой страници: 192 Година: 2011

Казват, че най-великата тайна и най-могъщата енергия във Вселената е Любовта… Но коя Любов - егоцентричната, затворена в определени рамки на собствените ни желания или тази, която излиза извън рамките на ограничението?Това е книгата за Любовта като пълна отдаденост към, на и за Всичко, което Е!

Тази книга разкрива възможностите на всеки да твори света, разгръщайки себе си към Информацията и Любовта на Цялото. Сънищата, медитациите и регресиите са само част от тези възможности, а пътеката на знанието изобилства от още много такива… Достъпът до възможностите е отключен за всички!

елементарна Теория от Когиталността

основите на Когиталност или как всяка пешка става цар! Автор: ivomir Година: 2014 Брой страници: 120

Официалната наука настоява, че мозъкът е изграден от същото, от което е и всичко останало във вселената – скали, столове, растения, метеори, галактики. Според учените тези “частици” не притежават съзнание. Но в такъв случай това би следвало да важи и за мозъка – той или има съзнание, колкото и един камък… или камъкът е мислещ и има съзнание.

Цяла плеяда „нетрадиционни“ физици предполагат, че всяко нещо притежава съзнание. Чудесно. Това ни изстрелва отвъд рамките на стандартното мислене в една безпространствена и безвремева мисловност – Когиталността, която събира безкрайността в нулева точка, притежаваща енергията и знанието на Цялото… Всичко в нея се научава и случва едновременно, веднага. Придвижването в „минало“ и „бъдеще“ в това нулево пространство е възможно и всички светове съществуват едновременно, „облечени” в тороидното поле на собствената си енергия. Всичко е холограма от светлина - светлина, появила се вследствие движението на енергията…

…идваме от Светлината, където Светлината дойде от Себе Си. Тя почива, появявайки се в техния образ… Знакът на нашия Отец е: Движение и покой. - думи на Исус, Евангелие от Тома

Отключи достъп до всички е-книги!

със самообучение Абонамент Когиталност получаваш електронен достъп до тези и още над 100 заглавия за разбирането, осъзнаване и практическото приложение на избора Щастие